Egzoz Uygulamaları | Sakarya Partikül - Sakarya Partikül Değişimi 
0 541 4470947 info@sakaryaegzoz.com

Egzoz Uygulamaları


2018-08-10 / Recep haldız

Paylaş Paylaş Paylaş

Egzoz Uygulamaları

Firmamız sahip olduğunuz araçlarınızın egzoz sistemini korunması için bu adres üzerinden düzenli bakım ve kontrolleri yapmaktadır. Bununla beraber araçlarınızın çalışması sırasında yakıt ışığı yanmaya başladığında, aracınızı uzun süre kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.

Sistem Uyarıları

  • Araç seyir halinde bulunuyorken bilinmeyen gürültü duyulması,
  • Yüksek yakıt tüketimi,
  • Egzozdan çıkan siyah duman,
  • Motor gücünün düşmesi.

Bu sorunlardan bir tanesi bulunuyorsa Sakarya egzoz tamiri kontrolü sırasında sizde servislerimizden yararlanabilirsiniz.  Uzmanlarımız egzoz sistemleri konusunda size tavsiyede bulunmaktadır.

Firmamız egzoz sitemleri konusunda tüm yıl boyunca hem genel muayene hizmetlerini vermektedir. Bununla beraber egzoz emisyon testleri yapmaktadır. Egzozların iki yılda bir yapılması gerekmektedir. Sakarya egzoz tamiri emisyon testi yaparak egzoz sistemlerini kontrol ediyoruz. Firmamız yasal sınırlar içerisinde sahip olduğunuz aracınızın kirletici emisyonların ölçümünü yapmaktadır. Firmamız sahip olduğu genel muayene ve egzoz emisyon testlerini gerçekleştirmektedir. Gereksiz çevresel etkiden korunmak için uzman ekibimiz en yeni test ekipmanlarını kullanmaktadır. Bu uygulamanın tamamlanması sonrasında yapılan Sakarya egzoz tamiri çalışması için tüm test ve ölçüm protokollerini yerine getiriyoruz.


Sakarya Partikül Filitre .